Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

Η τελετή ορκωμοσίας του Κώστα Μπακογιάννη και του Δημοτικού Συμβουλίου
Ορκίστηκε σήμερα 31 Δεκεμβρίου 2010, ο νέος Δήμαρχος Καρπενησίου, Κώστας Μπακογιάννης. Σε εκδήλωση που έγινε στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου, για την ορκωμοσία του νέου Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου, παρέστησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Νικόλαος, ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, η αρχηγός του κόμματος «Δημοκρατική Συμμαχία» Ντόρα Μπακογιάννη, ο απερχόμενος Δήμαρχος Βασίλης Καραμπάς,  ο απερχόμενος Νομάρχης Ευρυτανίας Κώστας Κοντογιώργος, εκπρόσωποι της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και Ευρυτανικών Συλλόγων και πολλοί άλλοι Ευρυτάνες.
Η τελετή ορκωμοσίας ήταν λιτή και σεμνή, σύμφωνα με την επιθυμία του  Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος στο λόγο του τόνισε ότι θα είναι Δήμαρχος όλων των δημοτών του Καρπενησίου και ότι η πόρτα του Δημάρχου θα είναι ανοιχτή για όλους, ενώ χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του μητροπολίτη Καρπενησίου, που του είπε ότι σαν Δήμαρχος είναι καταδικασμένος να επιτύχει.
Ως εκπρόσωπος του Συλλόγου Ευρυτάνων Βόρειας Ελλάδας «ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ», παρέστη το μέλος του Δ.Σ. Ζαλοκώστας Κλεομένης, ο οποίος διαβίβασε τις ευχές του Συλλόγου για μια θητεία πετυχημένη, σύμφωνα με τις προσδοκίες του νέου Δημάρχου και όλων των δημοτών Καρπενησίου.


Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης φτάνει στο Συνεδριακό Κέντρο για την ορκωμοσία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου